Har du set de nyeste drinksopskrifter?

Herunder finder du vores nyeste drinksopskrifter. Vi prøver så vidt muligt hele tiden at opdatere vores sortiment, så du finder så mange drinksopskrifter som muligt. Også drinks, du måske ikke kender på forhånd, men som er værd at smage.

Leder du efter en bestemt drinksopskrift?

Vælg den kategori, der bedst beskriver hvilken drink, du leder efter. Klik på kategorien for at se de drinksopskrifter, der relaterer sig til denne. Vil du se alle opskrifterne, så klik på knappen herunder.

Lad mig se alle kategorierne!

Vil du imponere vennerne?

Der er en grund til, at det kræver en uddannelse at blive bartender. Det er nemlig slet ikke så let, som det lyder. Irriterende? Fortvivl ikke. Vi samlet en række bartips, som du kan bruge, når du skal imponere vennerne. Så slipper du for at tage en bartenderuddannelse. Nemt, hva’?

Vi opdaterer løbende vores tips og tricks, og vi garanterer, at du ikke kender allesammen på forhånd. Du kan derfor være sikker på, at du falder over noget, du kan bruge — ellers g’ir vi en kvajebajer. God fornøjelse!

Fede bartips? Ja tak!

Danmarks bedste samling af lækre drinksopskrifter

Tørstig? Så er du havnet det helt rigtige sted. På denne side finder du hundredevis af lækre drinksopskrifter. Både på de største klassikere gennem tiden, men også de drinks, der er mindre kendte. Alle har dog det tilfælles, at de fortjener at blive delt.

Uanset om du er på udkig efter en klassisk cocktail, en smoothie, punch eller inspiration til lækre drinkopskrifter, du ikke kender på forhånd, kan du trygt browse dig igennem vores drinksopskrifter. Du finder med garanti noget, du vil kunne lide.

Mangler vi din yndlingsdrink?

Hvis der er en drink, du mener, vi mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Det samme gælder, hvis du er brændt inde med en drinksopskrift, du gerne vil dele med resten af verden.

Leder du efter en specifik drink, kan du anvende søgefunktionen i toppen af denne side. Hvad venter du på? Din yndlingsdrink er kun ét klik væk! Velbekomme.

Indsend drink